A gondozók alig tudták megállítani, és csak akkor hagyta abba a farokcsóválást, amikor elkezdett vérezni

loading...

Az állatvédő aktivisták Brocktonban (Massachusetts) fel voltak háborodva: még soha nem láttak élő kutyát ilyen nyomorúságos állapotban. Az állat nyilván már egy jó ideje az utcán élt, tele volt nyílt sebekkel. Eltartott egy ideig, amíg elég közel tudtak férkőzni hozzá, hogy megvizsgálják. Csak ekkor vált nyilvánvalóvá, hogy ez a kutya miken mehetett keresztül.

capture-20160828-221453

Megmosdatták a kutyát és kitisztították a sebeit. A vizsgálat során megállapították, hogy körülbelül egy éves. Mindössze 6.5 kg volt, ami veszélyesen kevés egy ilyen méretű állathoz képest. Bizonyára nagyon szörnyű dolgokon mehetett keresztül, csak egy kis szeretetre és megfelelő ételre volt szüksége.

capture-20160828-221523

Kezdetben nagyon szkeptikus volt. Azonban kis idő múlva már csak csókolni akarta a megmentőit. Ezért kapta a XO (ölelés és csók) nevet. Hamar rájött, hogy most már biztonságos környezetben van. Annyira izgatott volt, hogy kialakult nála az úgynevezett “Happy Tail” szindróma. Ilyenkor a kutya teljesen kontrollálatlanul csóválja a farkát. Olyan izgatott volt, hogy annyira csóválta a farkát, hogy végül elkezdett vérezni. Egy idő után a gondozóknak sikerült stabilizálni az állapotát. XO most már várja, hogy örökbe fogadják.

capture-20160828-221632

Alyssa Ellman, aki ott dolgozik, elmesélte “Először csak sírni akartam, amikor megláttam. Megszakadt a szívem, hogy egy kis srác ilyen állapotban van.” De XO nagy előrelépést tett, a sebek lassan begyógyulnak, és remélhetőleg hamarosan egy szerető család részese lesz. Annak ellenére, hogy még mindig hordozza a múlt nyomait, látszik, hogy XO egy szép kis srác.

capture-20160828-221739

Többé nem lesz magára utalva! A gondozója magával viszi az irodába, ahol aludhat egy nagyot a hatalmas ágyon és kényeztetik őt egész nap. Csak nézd meg, hogy mennyire boldog, tényleg hihetetlenül édes! Remélem, hamarosan elfelejti, mi mindenen ment keresztül.

capture-20160828-221828

XO-nak szerencséje volt, hogy megmentették. Remélhetőleg most már végre élvezheti az életet! Nehéz elhinni, hogy valaki egyszer kirakta ezt a kis fickót az utcára.
Forrás: harmonikum.com

Forrás: http://videovilag.eu/

loading...

Bejegyzés keresése