A szakács 15 évig főzött a tűzoltókra – nézzétek, most mit rejtettek el a tűzoltó kocsi mögött!

loading...

Miután Rob Scandia a szeptember 11-i merénylet során elvesztette egy nagyon jó barátját, úgy gondolta életét a tűzoltóknak szenteli és így fejezi ki köszönetét bátor, önfeláldozó munkájukért.

A tehetséges szakács elhunyt barátja tiszteletére azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a Florida államban dolgozó összes tűzoltónak főzzön, s így is tett az elmúlt 15 évben.

capture-20160911-111727

Rob nemcsak főzni és kóstolgatni imádott, egy kis könyvecskébe kezdte írni a recepteket s remélte, hogy egy napon szakácskönyvet jelentet majd meg. Ebből a pénzből pedig még több tűzoltóknak szeretett volna segíteni és megköszönni azt, hogy nap mint nap segítenek az embereken.

capture-20160911-111805

De nem volt elég ideje és ezért ezzel az ötlettel senki sem foglalkozott. Rob azonban nem számított arra, hogy a tűzoltók egy meglepetést készítettek neki, amit soha nem fog elfelejteni.

capture-20160911-111840

Az egész tűzoltóság összefogott, összegyűjtötték a recepteket és egy gyönyörű szakácskönyvet készítettek mely aztán nyomtatásba került és megjelent.

capture-20160911-111857

A kollégák vidám ünnepséget rendeztek a tűzoltó állomáson és átadták Robnak ez elkészült szakácskönyvet, amit aztán minden egyes kollégája megcsodált. Sokan sorba is álltak, hogy dedikáltassák az új könyvüket.

Kérjük, oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha te is annyira értékeled a tűzoltók munkáját, amennyire mi!
Forrás: csodalatos.co

Forrás: videovilag.eu

loading...

Bejegyzés keresése