Ez a kutya az utolsó erejével vonszolta ki magát az égő házból. A szájában volt egy kis csomag.

loading...

Talán nincs erősebb a világon, mint egy anya szeretete a gyermekei iránt. Ez ugyanúgy igaz az állatokra, mert az emberre.

A chilei városban, Temuco-ban, a tűzoltók nemrég a természet ezen erejének voltak szemtanúi. Egy anyakutya azzal nézett szembe, hogy elveszti a kölyökkutyáit egy olyan tűzben, amivel az emberek harcoltak. Ezek a képek annyira meghatóak.

Az egész egy kegyetlen tűzzel kezdődött.

Ahogy lángok egyre jobban elterjedtek, nyilvánvaló volt, hogy a tűzoltóknak segítségre lesz szükségük.

Egy kis idő után, elegendő segítséggel sikerült megfékezniük a tüzet, és kimenekíteni a lakókat komoly sérülés nélkül. A tűzoltók visszatértek a teherautójukhoz, amikor meglepetésükre találkoztak valakivel.

Egy kutya lassan vánszorgott a tűzoltókocsihoz. Cipelt egy kis köteg bundát – a kölyökkutyái közül az egyik volt! A bundája meg volt perzselődve, de a kölyök úgy tűnt, rendben van.

Miután elhelyezte a kiskutyát gondosan a teherautó lépcsőjén, megfordult, és egyenesen vissza ment a továbbra is füsttel teli házba. Néhány perccel később, megint kijött egy kis csomaggal.

Megismételte ezt a folyamatot újra és újra, és látta, hogy itt biztonságos helyen lesznek. Jogosan!

Amikor az öt kicsinyét összegyűjtötte, nagyon kimerült volt, lefeküdt pihenni. A tűzoltók alig tudták elhinni, amit láttak.

Micsoda egy megrendítő történet. Itt egy anya, aki az életét kockáztatta a gyermekeiért. Hatalmas dolog az anyai szeretet.

Forrás:harmonikum.com

loading...

Bejegyzés keresése