Ez a nő majdnem 500 kilóra hízott, de ahogy most kinéz, az egészen elképesztő!

loading...

Soványnak lenni nagy divat manapság. Ha csak egy kicsi súlyfölösleg is van rajtad, már kilógsz a sorból. Nem kell minden világhóbortnak bedőlni, szeressük úgy önmagunk, amilyenek vagyunk. Azonban, ha valaki már több száz kilós súlyfölösleggel él együtt, akkor az már baj.

d3a28a884e9aa4d19d241ed4a394a6a5_inc2

Mayra Rosales élete egy tragédia volt, egész nap az ágyban feküdt, a kisujját is alig bírta mozdítani a közel 500 kilójának “köszönhetően”. Egy időben ő volt a világ legkövérebb embere. Ez bizony, már nem dicsőség, hiszen az egészsége, és az élete is kockán forgott.

A texasi hölgyre 2008-ban figyelt fel a világsajtó, amikor az a hír kelt szárnyra, hogy óriási testsúlyával agyonnyomta az ágya mellett játszó kétéves unokaöccsét. Szegény nő ekkor a “féltonnás gyilkos” becenevet is megkapta. Azonban a nyomozás során kiderült, hogy nem ő volt a bűnös, hanem testvérét szerette volna megvédeni, aki fizikailag bántalmazta a gyerekét.

A nő végül bevallotta, mit tett, és 15 év börtönbüntetést kapott. Mayra-t sokként érték a történtek, ekkor elhatározta, hogy a húga után maradt két gyereknek ő fogja gondját viselni. Ehhez azonban változtatni kellett életformáján. Magas fehérje, és alacsony szénhidrát tartalmú diétájának köszönhetően majdnem háromszáz kilótól szabadult meg.

20e6f5036e9a2b36d6c372f4c079c1f5_inc10

Átesett egy komoly gyomorszűkítő műtéten, és több fogyókúrán is. A 35 éves nőre jelenleg rá sem lehet ismerni, annyira megváltozott. 11 műtétnek, és a fogyókúrának köszönhetően négy év alatt végre elérte a célját: mínusz 360 kiló.

“A legnehezebb az volt, hogy nagyon oda kellett figyeljek az étkezésemre, de a testmozgás bevezetése sem volt egy könnyű dolog” – mesélte az érdeklődőknek a most bomba formában levő hölgy. Mayra jelenleg boldog, és egészséges, és szívesen mesél előző életéről különböző tévé műsorokban.

Forrás: napjaink.org
Forrás: twice.hu

 Forrás:videovilag.eu

loading...

Bejegyzés keresése