Ez a nő teljesen átlagosan néz ki egészen a köldökéig. De nem fogsz hinni a szemednek, amikor meglátod a teljes alakos képet a testéről.

loading...

A szépség mai meghatározó képe még mindig az olyan vékony nő, mint a karó, de a dolgok változnak lassan: Az éhező megjelenés szép lassan eltűnik! A sztárok, mint Kim Kardashian és Beyoncé büszkék a formás alakjukra és megmutatják a lányoknak és a nőknek, hogy a szépség nem egyenlő a csontsoványsággal.

A formásabb nők is egyre nagyobb önbizalommal rendelkeznek, mert nem kell szégyellniük magukat a domborulataik miatt.

Raylynn, Georgiából (USA), egyike ezeknek a nőknek: Az instagramon büszkén mutatja meg a testét és arra ösztönzi a nőket, hogy fogadják el a testüket, ahogy vannak.

capture-20160711-222805

Már több, mint 122.000 ember követi.Amellett, hogy képeket posztol a testéről, posztol számos motivációs idézet is, hogy a nők szeressék a testüket. Például a következő kép: “Nincs ember, aki szeret téged és el tudna rejteni.”

Raylynn jó példája a sokféle női testnek: A 24 éves nő átlagos felsőteste párosul egy 70 hüvelyk (178cm) átmérőjű csípővel.

capture-20160711-222947

 

Szakértők szerint azonban lehet, hogy egy nyiroködéma nevű betegség áll a háttérben, ami miatt extra folyadék gyülemlett a szöveteiben. De ez nem állítja meg, az új anya büszkén mutatja testét az interneten. Nem szégyellte magát, sőt izgatott. Raylynn néha humorosan fogja fel az egészet: Az egyik fényképen azt írja, hogy “Hol a szék?”

capture-20160711-223046

Bár sokszor megvádolják azzal, hogy Photoshoppolja a képeit, Raylynn több videóban is bebizonyította, hogy a természetnek köszönheti hihetetlen alakját.

Forrás: harmonikum.com

Forrás: videovilag.eu/

loading...

Bejegyzés keresése